GUIDE FÖR ARMBANDSSTORLEK

STORLEKSGUIDE: VILKEN STORLEK PÅ ARMBAND SKA DU VÄLJA?

Till skillnad från storleken på våra kläder och skor vet vi inte nödvändigtvis vilken storlek på armband vi ska välja. Därför har vi sammanställt denna storleksguide för armband, där du både kan läsa om standardstorlekar för kvinnor och män, lära dig hur du hittar din armbandsstorlek och få tips om hur tätt eller löst ditt armband ska sitta.

VILKEN STORLEK PÅ ARMBAND ÄR LÄMPLIG FÖR KVINNOR OCH MÄN?

Naturligtvis varierar det individuellt vilken storlek på armband vi behöver. Våra handleder är olika, och samma gäller för våra preferenser när det gäller hur tätt armbandet ska sitta. Ändå finns det några generella riktlinjer att följa, till exempel om du ska köpa ett armband som present och inte känner mottagarens storlek.
Standardstorlek för armband för män: 19 cm och 21 cm Standardstorlek för armband för kvinnor: 17 cm och 19 cm. Vi tillverkar våra armband i 17 cm, 19 cm och 21 cm. 17 och 19 cm passar de flesta kvinnor, och för både kvinnor och män finns det såklart också möjlighet att gå upp till 21 cm.
HUR MÄTER MAN SIN ARMBANDSSTORLEK?
När du ska ta reda på vilken storlek på armband du behöver behöver du faktiskt bara ett måttband. Mät omkretsen på din handled på det bredaste stället; vanligtvis över handledsknogen. Be vid behov någon hjälpa dig om det är svårt att använda måttbandet med en hand. Se till att måttbandet sitter åt runt handleden när du läser av ditt mått.
När du har mätt din handled, kom ihåg att lägga till lite för att hitta din armbandsstorlek. Det är vanligtvis bra att lägga till cirka 2 cm. Om du vill att armbandet ska sitta löst kan du lägga till 3 cm, och vice versa kan du också välja att bära armbandet mer tätt.

HUR LÖST SKA ETT ARMBAND SITTA?

Som nämnts ovan, kom ihåg att lägga till ett par centimeter till omkretsen på din handled när du väljer ett armband i rätt storlek. Hur löst eller tätt armbandet ska sitta är naturligtvis upp till dig – och det beror också på storleken på din hand, om armbandet kan stanna där det ska.
Kom ihåg att det kan vara nödvändigt att gå upp en storlek om du väljer ett armband med en mycket tjock kedja. Kedjans tjocklek påverkar hur armbandet sitter på handleden.

VI HJÄLPER DIG GÄRNA ATT VÄLJA RÄTT ARMBAND

Om du behöver ytterligare hjälp med att hitta det perfekta armbandet är du välkommen att kontakta oss på hello@ixstudioscph.com eller skriva till oss i livechatten här på sidan. Vi hoppas att du hittar det perfekta armbandet för dig.

Varukorg

Grattis! Din beställning kvalificerar sig för gratis frakt You are 1 199 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp