Personlig gravyr

Den perfekta ringen, halsbandet eller armbandet förtjänar att bli designad endast för dig.
Gör en personlig gravyr på dina IX Studios-smycken, som kungligheter och adelsmän gjorde under antiken för att få unika och personliga smycken.

På IX Studios upplever vi att fler kräver gravyr av initialer och jubileer, och vi älskar att ge våra smycken ett vackert och personligt uttryck, så att smyckena får ännu större värde för dig. Det är därför vi erbjuder att anpassa dina ringar och halsband genom att gravera motiv som är mycket viktiga för dig. Och det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad som kan graveras.

BLIV INSPIRERET #MYIXSIGNET

På IX Studios kan du i samarbete med vårt designteam skapa dina egna personliga smycken. Vi kan gravera dina smycken med ett motiv som är mycket viktigt för dig. Flera av våra kunder har fått sina initialer graverade på sina signetringar, och andra har fått betydande jubileer graverade i sina halsband. Det kan också vara din bästa väns initialer som du har på dina halsband. Vi älskar att göra smycken till ett personligt tillbehör så att du kan få ett unikt smycke som ingen annan har.

Shop nu

Du kan göra din unika design genom att hitta smycken du vill anpassa på butiksidan och välja gravyr, skriva vad du vill gravera eller bifoga en fil.

Alla graverade produkter kan inte returneras eller återbetalas

Personliga inristade smycken

På IX Studios kan du i samarbete med vårt designteam skapa egna smycken. Vi kan gravera era smycken med ett motiv som är av stor betydelse för dig. Flera av våra kunder har fått sina initialer graverade på sina signaturringar, och andra har fått betydande årsdagar inristade i sina halsband. Det kan också vara din bästa väns första bokstav som ni har på era halsband. Vi älskar att göra smycken med en personlig touch så att du kan få ett unikt smycke som ingen annan har.

Designa dina egna smycken

Vi är glada att ha ett nära samarbete med våra kunder. Vi försöker hela tiden vara innovativa och hitta de bästa sätten att göra smycken med ny design. Därför är vi mycket nöjda med feedback från våra kunder och att du kan hjälpa till att designa dina egna smycken så att de blir personliga för dig. Oavsett om det är en historia om vad du borde ha graverat eller kanske bara en fråga, så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi har dedikerat vår kundservice för att vägleda dig till det mest optimala köpet för dina behov.

Smycken av högsta kvalitet

Letar du efter moderna smycken i hög kvalitet så har du kommit till rätt ställe. Vi gillar väldigt mycket de material vi använder i vår produktion. Vi gör detta inte bara för att uppfylla våra kvalitetskrav, men också för att dina smycken ska vara vackra och kunna hålla i många år. Därför använder vi också äkta naturstenar i många av våra smycken, eftersom de ger ett helt speciellt uttryck med sina unika nyanser i färgerna. På så sätt kommer dina smycken att få olika uttryck beroende på hur ljuset faller på dem. Detta är bara en av många saker som gör våra smycken unika.

Vägledning

Vi tror starkt på att våra kunder är nöjda med vad de köper från oss. Därför vill vi hjälpa dig om du är osäker på vilken typ av smycken som passar just dina behov. Vårt professionella team, som har många års erfarenhet inom smyckesindustrin har hjälpt många kunder på rätt väg till de perfekta smyckena. Tveka därför inte att kontakta oss.

Unikt urval av smycken

På IX Studios hittar du ett stort urval av högkvalitets smycken som har sänkts i pris. Vi byter ut vårt sortiment varje år och kommer kontinuerligt att ha örhängen, ringar, halsband och armband som erbjuds. Vi har smycken så länge vi har lager, så du måste skynda dig. Det skulle vara synd om du förälskade dig i en ring men den inte längre fanns i din storlek. Så skynda dig med att beställa medan produkten finns i lager. Vi erbjuder dig eleganta, moderna och handgjorda smycken som är gjorda i en hög kvalitet som lever upp till mer än normen för danska hantverk. Du kan göra ett fantastiskt kap här på hemsidan och hitta smycken för både kvinnor och män med exklusiva rabatter. Du kan hitta många olika typer av smycken i blankt och polerat sterlingsilver, i förgyllt silver och smycken med natursten i många olika färger.

Bra erbjudanden på handgjorda ringar och örhängen

Vi gör nya mönster flera gånger om året. Eftersom vi ibland sålt ut i det föregående sortimentet för att skapa plats för det nya så du kan hitta smycken till nersatta priser. Du kan hitta många olika typer av både ringar och örhängen av exklusiva material som säljes till reducerade priser. Om du blir förälskad i en ring med en specifikt färgad natursten måste du skynda dig. Bland annat kan du hitta ett brett urval av soliga ringar, feminina ringar, signaturringar med natursten i grönt, svart, rosa och många andra vackra färger och nyanser. Kombinera flera ringar och örhängen ihop för att skapa ett mer rått och unikt utseende.

Rabatter på kvalitets armband och halsband

Vi har normalt rea några gånger om året, så håll dig uppdaterad på vår hemsida för att få de bästa erbjudandena. Du kan ha tur att hitta ett erbjudande på våra exklusiva armband och halsband med upp till 50%. Här på sidan kan du hitta ett stort urval av eleganta högkvalitets halsband i både guld och silver och några med natursten i många vackra färger och nyanser. Du kan blanda och matcha dina halsband enligt vad du tycker passar din personliga stil. Kombinera ett långt halsband tillsammans med ett kortare, eller använd bara ett halsband för ett enklare uttryck.

Försäljning av smycken i både silver och guld

Alla våra smycken är handgjorda med stor passion och vi offrar inte vår kvalitet, vilket därför är mycket värdefullt när du köper med våra rabatter. I stället för att bara köpa ett smycke så kan du nu köpa mera för att sätta ihop en unik look om du har blivit förälskad i flera av våra vackra smycken. Håll koll på sidan som uppdateras regelbundet och gör ett fantastiskt kap.